26.02.2011

Вчора в моєму житті був надзвичайний день. Він вдало почався і вдало закінчився, що є досить рідкісним явищем))) Вчора наш класнючий та непосидючий 10-А отримував паспорти!

До офіційної частини готувались почали з понеділка. В нас все як завжди не як у людей, через одне місце…) і хоч позабували слова, тупили конкретно і вмикали трохи не ту що потрібно музику, але ми молодці. Ми усі дуже прості по своїй натурі – ведемо себе дуже природно. За версією директорки школи ми найгірший клас школи, але ніхто, НІХТО!,ніякий клас  не показав би все так щиро. Коли Наташа співала пісню про маму плакали майже всі: і директорка, і ми, і батьки… Мами то таке діло.. а щоб тата сльозу пускали це вже шось…))) Всі пішли додому в чудовому настрої.

Неофіційна, друга частина “марлезонського балету” почалася дуже вдало в затишній кафешці, де ми пили далеко не каву)))) короче коли рідини в наших ємностях не залишилося відправилися ми до клубу)))) ох і відірвалися ми там)))) ніхто не сидів – всі танцювали, бісилися і т.д. (фотозвіт буде пізніше).

Все було дуже чудово, та в один прекрасний момент з*явився знаєте хто? Андрій…. з Саньою прийшов… В мене наче дах зірвало…) Почався п*яний випєндрьож. Дуже хотілося щоб він мене  почав ревнувати.))) так, я підла)) хехе) та в мене ж це вийшло) і сильно напрягатися не довелося)… але мене просто убило що він повів мене на вулицю, щоб поговорити… і знову він казав що скучив, і тулився…. і знову ці мурашки по шкірі… бррр… Короче. Після цього він поїхав додому на таксі.а  я ще повернулася в Атмосферу потанцювати. А Саня тут як тут… Я взагалі в шоці… Оце друг називається… Мало того, у нього теж є дівчина…

Погуляли класно). А головне що коли я прийшла додому, то виявилося що мою маму сушить так само як і мене)))) ахаха))) люблю її))*** вона в мене така розуміюча)))

комментариев: 3

  1. ][ukc-IP написал(а):

    Так ты уже взрослый человечек?!
    Ну поздравляю!!! теперь ты одна из нас=))

  2. vitkakvitka написал(а):

    Дякую))) приємно)))

  3. ][ukc-IP написал(а):

    ;))

Оставить комментарий